Rólunk

Cégünk filozófiája

STABILITÁS – BIZTOS ALAPOKON

Cégünk, az Érchegyi Generál negyedszázados szakmai tapasztalattal egyéni vállalkozásból egyéni céggé, majd kft-vé fejlődött. A szolgáltatásaink iránti egyre nagyobb keresletnek növekvő kapacitással, bővülő létszámmal felelünk meg, folyamatosan fenntartva a legmagasabb szakmai színvonalat a kifogástalan minőség biztosítása érdekében.

Cégünket azzal a céllal hívtuk életre, hogy megmutassuk, mit is jelent komplex épületgépészeti szolgáltatással kényeztetni ügyfeleinket. Szakmai tudásunk legjavát nyújtva, megrendelőink igényeit maximálisan szem előtt tartva végzünk professzionális munkát nap, mint nap, 1992 óta.

ÉRCHEGYI – FILOZÓFIÁNK

Cégünk neve fantázianév is lehetne – hiszen az érc nem más, mint a felszínre kerülő érték, a hegy pedig biztos alap és stabilitás, elérendő cél. Választásunk kézenfekvőbb volt ennél: nevünk családnév.

Ennek felvállalásával kívánunk felelősséget vállalni munkánkért a legapróbb részletekig, és garantálni azt, hogy cégünk megbízható, elérhető emberekből áll, akik szakértelemmel és empátiával fordulnak minden egyes ügyfélhez.

GENERÁL – SZOLGÁLTATÁSAINK

Generál, azaz: mindenre kiterjedő, átfogó, teljességre törekvő. Épületgépészeti műszaki szolgáltatásaink összességére jellemző a holisztikus szemlélet. Egy épület „szervezetében”, ahogyan az emberében is, minden mindennel összefügg. Nem hunyunk szemet a legkisebb probléma felett sem, hiszen annak megoldásával esetleg egy nagyobbat kiküszöbölhetünk.

Szolgáltatásaink teljes körűek, meglátásaink körültekintőek. Segítünk, felmérünk, tanácsot adunk, irányítunk, lebonyolítunk, pályázunk, ellenőrzünk, karbantartunk, üzemeltetünk, javítunk és megelőzünk. Önökért dolgozunk.

Cégünk, számokban

0
SIKERES MEGBÍZÁS
150
CSÉSZE KÁVÉ
100
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
2000
MUNKAÓRA

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kollégáink 24 órán belül felkeresik.